Sihanoukville, buckets och stek.

Blev ingen messmörs historia denna gång, men lugn den kommer. Även om jag och Lisa har vart sjuka har vi hållet tempot uppe på bucketfronten, så att säga.. För å svara på pappa sjödins fråga så är ju vår make i australien men vissa kände igen oss. Allafall dom på jj's, blev tillomed erbjudna jobb där. Men varför stå på fel sida om baren så att säga?

Har övergett lite den asiatiska maten. Det är stek 4-5 dagar i veckan, å stekt som den ska vara: RARE! Nam nam nam. Fy helvete vad vi tycker om stek.

Vi ska försöka nån dag framöver ta oss till vattenfallet och kanske en fisketur. Men vi får se vad som kommer upp på schemat å vad som blir av.

Vi lever och är trogna till Mekong whisky!

Nom nom!


Kommentarer
Postat av: mammsan

En saftig stek är ju inte helt fel, bucket låter inbjudande också men jag hade nog inte tagit whisky. Jag får nog ställa er på kö för en ny lever, så det är klart tills ni kommer hem. Ha det gott och hoppas ni kommer ut på en fisketur, kanske ni får med er en matbit hem. Kram

2011-11-22 @ 08:40:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0